Hundenavn.no - hundenavn - navn til hunder
Gå til forsiden av Hundenavn.no
 

Hundenavn til Tispe?

 
 
Hva skal tispa hete? Det bør ikke være tilfeldig hva du kaller hunden din. Husk at du skal rope navnet ute blant folk daglig. Dermed kan man avskrive de fleste interne humor-navn og drøye forslag med en gang. Husk også at navnet skal kle hunden når den blir større, og ikke bare når den er valp (ja, hunder vokser faktisk!) :) Hundenavnet bør gi deg en god følelse hver gang du bruker det. På den måten får hunden din enda et positivt element ved seg.

Se også vår oversikt over hundenavn etter rase, eller kos deg videre på denne siden om du leter etter (eller vil gi råd om) hundenavn til tispe uavhengig av rase.
 
 
 
Vi har ikke noe tro på lange A-Z-lister med engelske hundenavn, der de færreste er aktuelle for norske hundeeiere. Derfor lar vi heller våre brukere komme med forslag til hundenavn som passer tisper nedenfor. Sitter du med et godt forslag til et hundenavn for ei tispe? Har du selv ei tispe med et fint navn? Del det under! Søk gjerne råd om et navn til akkurat din tispe (beskriv den gjerne) i kommentarfeltet. Lykke til!

Tips og idéer om hundenavn til tisper:

 
 
 
 
Enda en side fra MG.no
Utgiver: Martin Granum